Rohkema info nägemiseks:

AIERLA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 218; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta AIERLA OÜ kohta arvamuslugu!"

AIERLA OÜ hetkeolukord

Juba 218 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Aierla OÜ tegutseb alates 01.detsember 2020.a.

Põhitegevusalaks on füüsilise heaoluga seotud teenuste osutamine, milleks on massaaž, jalgade- ja käte hooldused ning näo- ja kehahooldused. Tegevustega alustati kodu kabinetis, nüüdesks on saadud ruum Järva valla keskuses Järva-Jaanis, mis on sisustatud professionaalse inventaariga.

Ettevõtte eesmärgiks on: (cid:127) elanikkonna tervis ja füüsiline heaolu (cid:127) elanikkonna teadmiste tõstmine antud valdkondades (cid:127) meeskonna pidev erialane täiendamine

Ettevõtte missiooniks on pakkuda aega hindavale kliendile personaalsetest vajadustest lähtuvat kvaliteetset professionaalsel tasemel teenuseid ja tooteid kodu lähedal. Pakkuda elamust, tõsta enesehinnangut ning parandada füüsilist- kui ka vaimset heaolutunnet.

Visiooniks on luua oma piirkonnas innovaatiline, edukas ja üks juhtivamaid ettevõtteid oma valdkonnas. Ettevõtte töökorraldus on abivajaja keskne, osutades ennetavaid ja vajadusepõhiseid professionaalseid teenuseid turvalises keskkonnas.

Ettevõtte juhatus koosneb kahest liikmest.

Aruandeaasta kasumiks kujunes 5668 eurot.

AIERLA OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.